De geliefden

Geliefden is een tarotkaart die staat voor liefde, harmonie en keuzes maken.

 
de geliefden in tarot

De kaart toont een man en een vrouw die naakt onder een engelachtige figuur staan, symbool voor de keuze tussen aardse verlangens en spirituele waarden. De Geliefden symboliseren de unieke en heilige band die twee mensen kunnen delen, en de krachtige energie die ontstaat als twee zielen zich verenigen in liefde.

Als de Geliefden in een tarotlegging verschijnt, kan dit wijzen op een belangrijke keuze op het gebied van liefde en relaties. Het kan zijn dat de persoon die de kaart trekt voor een beslissing staat over het voortzetten of beëindigen van een relatie, of over het kiezen tussen twee potentiële partners. Het kan ook aangeven dat er een noodzaak is om harmonie en balans te creëren in een bestaande relatie.

De Geliefden kan ook wijzen op de noodzaak om eenheid te vinden binnen onszelf. Het kan betekenen dat we moeten leren om onze aardse verlangens en spirituele waarden in harmonie te brengen, zodat we een diepere en meer vervullende verbinding kunnen maken met onszelf en anderen.

Kortom, de tarotkaart Geliefden staat voor liefde, harmonie en keuzes maken. Het is een krachtige kaart die ons herinnert aan de heilige en unieke band die we kunnen delen met een ander, en aan de krachtige energie die ontstaat als we ons verenigen in liefde. Het kan ons ook helpen eenheid te vinden binnen onszelf en harmonie te creëren in onze relaties met anderen.

Betekenis van de Geliefden omgekeerd

anneer de Geliefden omgekeerd verschijnt in een tarotlegging, kan dit wijzen op disharmonie, onenigheid en onzekerheid op het gebied van liefde en relaties. Het kan betekenen dat de persoon die de kaart trekt worstelt met het maken van keuzes en het vinden van balans in zijn of haar relaties. Het kan ook wijzen op twijfels over de intenties van een partner of over de betrouwbaarheid van een relatie.

Omgekeerd kan de Geliefden ook duiden op een gebrek aan eenheid en harmonie binnen onszelf. Het kan zijn dat we worstelen met het vinden van balans tussen onze aardse verlangens en spirituele waarden, en dat dit leidt tot innerlijke conflict en onzekerheid.

Daarnaast kan de omgekeerde Geliefden ook wijzen op de noodzaak om onze eigen behoeften en waarden te heroverwegen. Het kan zijn dat we ons teveel richten op de behoeften en wensen van anderen, waardoor we onszelf uit het oog verliezen en ons ongelukkig voelen in onze relaties.

Kortom, de Geliefden op zijn kop kan wijzen op disharmonie, onenigheid en onzekerheid op het gebied van liefde en relaties. Ook kan de kaart wijzen op een gebrek aan eenheid en balans binnen onszelf. Het kan ons aansporen om onze eigen behoeften en waarden te heroverwegen en te werken aan het creëren van harmonie en balans in onze relaties en binnen onszelf.