De kaart Gematigdheid en Boogschutter

Op het moment van nieuwe maan staan zowel de zon als de maan in het krachtige teken Boogschutter. Tijdens de tarotclubavond in december wordt aandacht besteedt aan deze energie. De kaart Gematigdheid wordt vaak in verband gebracht met het teken Boogschutter. Lees hier waarom: 

🌟 De Magie van Gematigdheid en de Vuurkracht van Boogschutter 🌟

In de wereld van de tarot wordt de kaart Gematigdheid beschouwd als een symbool van balans en harmonie. Afgebeeld als een engel die water giet van de ene kelk naar de andere, vertegenwoordigt deze kaart het vermogen om tegenstellingen te verenigen en de gulden middenweg te bewandelen.

Gematigdheid nodigt je uit om te begrijpen dat in het mengen van elementen, in zowel het leven als in jezelf, kracht en sereniteit te vinden zijn. Het is een herinnering dat excessen vermeden moeten worden en dat het vinden van evenwicht een sleutel is tot innerlijke vrede. Lees hier verder over de betekenis van de kaart Gematigdheid.

En wanneer we deze filosofie verbinden met het astrologische teken Boogschutter, ontstaat er een boeiende synergie. Het teken Boogschutter, wordt geregeerd door het element vuur en Jupiter, de planeet van expansie en groei. Net zoals de boogschutter op zoek is naar avontuur en nieuwe horizonten, biedt Gematigdheid een gids voor het omarmen van veranderingen met gratie en bedachtzaamheid.

🏹 Boogschutter en de kaart Gematigdheid:

Balans in Enthousiasme: Terwijl de energie van Boogschutter ontzettend enthousiast is, herinnert Gematigdheid hen eraan dat matiging de sleutel is tot blijvende vreugde.

Zelfontdekking: Wanneer de zon in boogschutter staat, kan de drang ontstaan om op zoek te gaan naar betekenis en waarheid. Gematigdheid kan leren dat innerlijke wijsheid vaak voortkomt uit het in evenwicht brengen van tegenstellingen.

In de samensmelting van de energie van de kaart Gematigdheid en het astrologische teken Boogschutter vinden we de kracht om vol vertrouwen voorwaarts te gaan, wetende dat ware triomfen voortkomen uit het evenwicht tussen vastberadenheid en bedachtzaamheid. 🌈✨

Tijdens de tarotclubclub krijg je wanneer de nieuwe maan in Boogschutter staat een legging gebaseerd op deze energie. Wil je de legging los bestellen? Neem dan contact met ons op.

Terug naar blog